Just nu söker vi

Folierare

Dina arbetsuppgifter

Inom produktionsgruppen för foliering utgår alltid arbetet från kundens original. Den hanteras som vår start för att producera tex rätt färgkoder på den färdiga skylten. Den normala produktionen planeras i perioder av ca 4-5v. Arbetet har ofta en förberedelse i utvalda program som tex Adobe Illustrator eller Gerber Omega Composer (liknar CorelDraw). Folie av olika typer kan behöva beredning i våra maskiner(plotter/printer) innan applicering. Det görs oftast på plast och plåt men foliering av fordon förekommer men är undantag i helheten.

Inköp av folie eller andra förbrukningsmaterial ligger i rollen och du har själv kontakt med underleverantörer.

Din profil

Du är en händig, kreativ person som lägger fokus på detaljer och är inte rädd för att ta egna initiativ för att utveckla rollen. Vi ser gärna att du är lyhörd och öppen för att lära dig nya arbetsmoment i den övriga produktionen. En bred kunskap är något vi eftersträvar för företagets flexibilitet.
Din tekniska bakgrund ger bevis på att du kan hantera de tekniska hjälpmedel som krävs för att foliera skyltar. Det är en tydlig fördel att du hanterar angivna mjukvaror och lyhörd att lära dig de arbetsmoment som kopplas till appliceringen. Arbetet kommer fördelas mellan förberedelser vid skrivbordet och det praktiska vid vårt ljusbord med tonvikt på den första. Lyft av plast- och plåtskivor är vanligt förekommande arbetsmoment vilket kräver viss fysisk förmåga. 
Vi tror att du har en bakgrund inom foliering eller tryckeribranschen. Det kan även finns en bakgrund inom grafisk design.
Ansökningar hanteras löpande.

Ansökan skickas till Georg Nordén (vd/ägare) georg.norden@skyltdepan.se