5528309e10384.jpg

Om oss

Sedan starten i Norrköping har Skyltdepån utvecklat, producerat och marknadsfört egna skyltsystem för inom- och utomhusbruk. Skyltdepån är fabriken där din skylt skapas av kunniga och kreativa hantverkare, med decennier av erfarenhet, hög kvalitet och lång hållbarhet. Vi erbjuder ett av marknadens bästa skyltsystem som är såväl profilerande som vägledande. Detta erbjuds av skyltexperter vilket innebär att kunderna får den totalekonomiskt bästa funktionslösningen. Detta åstadkommes genom långsiktiga relationer med våra kunder, underleverantörer och återförsäljare.

 

Vi arbetar med tillverkning och montering av skyltar och skyltsystem. Rådgivning, projektering och installation - en heltäckande lösning över hela Sverige. Allt från den lilla enkla skylten till hela köpcentrum, specialanpassade efter verksamhetens behov och miljö.

Vi ger visioner fysisk form! I våra projekt är vi vana vid att samarbeta med återförsäljare, industridesigners, kommunikations strateger eller andra samarbetspartners till våra kunder.

Tack vare egen tillverkning kan vi anpassa produkter efter kundens behov. Vi har samlat all kompetens och allt hantverk under samma tak. Detta skapar trygghet, flexibilitet och god kontroll.

Vi ställer höga krav på oss själva och vi både vill och förväntar oss att ni också ställer höga krav.

Vi ska arbeta professionellt och miljömedvetet. Detta innebär att vi på utlovad tid och till överenskomna priser levererar efterfrågad kvalitet på de produkter och tjänster som kunderna har behov av, samt att kretsloppstänkandet ska vara ett centralt begrepp i utvecklingen av företaget.

Kontakta oss redan idag för just ditt projekt !